Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Πρωτιά στην ομάδα του σχολείου μας!!! 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ- Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι

Μετά το επιτυχημένο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι , ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και του Υπουργείου Παιδείας, συνδιοργανώνει με τη Διεύθυνση του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, το Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα στο Σκάκι για τη Ρόδο του 2015. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Δημοτικά και Γυμνάσια της Ρόδου, με τους αγώνες να ξεκινάνε την Κυριακή 22 Μαρ 09:00 στο χώρου του 17ου Δημοτικού σχολείου στην Μέγγαβλη.  Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε αναμετρήσεις των τεσσάρων σκακιέρων με την τέταρτη σκακιέρα να είναι υποχρεωτικά κορίτσι, για 5 γύρους και ελβετικό σύστημα εκτός και αν είναι μικρός αριθμός οπότε θα έχουμε σύστημα πούλ (όλοι με όλους ή τριπλές συναντήσεις), με χρόνο σκέψης  15 λεπτά και  πρόσθετο 10 δεύτερα για κάθε κίνηση. Οι Αγώνες θα γίνουν σε δύο ομίλους, ένα για τα Δημοτικά και ένα για τα Γυμνάσια, και την ανάδειξη του σχολείου Πρωταθλητή Δημοτικών και Γυμνασίων της Ρόδου αντίστοιχα.
Η τελετή λήξης και οι βραβεύσεις όλων των συμμετεχόντων θα γίνει την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και περί  την 15:00 το μεσημέρι.


Πρωτιά στην ομάδα του σχολείου μας!!!  1ο ΒΡΑΒΕΙΟ
Αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα: Ρούσο Σταμάτη(ΣΤ), Καραγιάννη Γιάννη(Δ), Ρούσο Αντώνη (Δ) και Καστανάκη Ελευθερία(Β) και ιδιαίτερα στο Γιάννη Καραγιάννη για την πρωτοβουλία του να οργανώσει τη σχολική ομάδα!