Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ατομικό σχολικό Πρωτάθλημα Ρόδου 2015 (14-15 Μαρ)

Ολοκληρώθηκαν οι Ατομικοί Σχολικοί Αγώνες Σκάκι της Ρόδου, με συμμετοχή από όλα τα Νήπια, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια  του νησιού μας που συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» και το Δημοτικό Διαμέρισμα Πεταλουδών στο κλειστό της Κρεμαστής το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρ 2015 .
Οι 130 μαθητές που πήραν μέρος, αγωνίστηκαν κατά σχολική τάξη προκειμένου να αναδειχτούν οι πρωταθλητές Ρόδου στην κάθε κατηγορία.
Παρόντες στις απονομές εκτός από τους γονείς, ήταν  πολιτικοί – βουλευτές του τόπου μας  , πανεπιστημιακοί και άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά και οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τον «Ιππότη», ενώ στο χαιρετισμό τους ανέδειξαν το έργο του ομίλου και την αξία του σκακιού στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Το ΔΣ του ομίλου ευχαρίστησε όλους του παριστάμενους γονείς, μαθητές, τους βουλευτές και πολιτικούς μας τους πανεπιστημιακούς αλλά και όσους ασχολούνται με τα κοινά,καθώς και όλα τα μέλη του ομίλου που αφιλοκερδώς συνδράμουν κάθε φορά στις διοργανώσεις του ομίλου.
Τέλος τονίστηκε ότι οι πρώτοι κάθε κατηγορίας προκρίνονται στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνει στις 4 Απρ 2015 στην  Ερέτρια και θα πριμοδοτηθούν από τον όμιλο το ποσό που αναλογεί  από τα έσοδα του τοπικού σχολικού πρωταθλήματος.

Αξίζουν...Συγχαρητήρια στους μαθητές μας!!!










Στ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Τελική Κατάταξη


Κατ.
Όνομα
1
Ρούσος Σταμάτης




Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Τελική Κατάταξη


Κατ.
Όνομα

8
Καραγιάννης Ιωάννης



B ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Τελική Κατάταξη


Κατ.
Όνομα

5
Καστανάκη Ελευθερία