Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

ΒΡΑΒΕΥΣΗ

 Η σχολική μας μονάδα ,διαμορφώνοντας τους αυριανούς ενεργούς/ες πολίτες  συμμετέχει ενεργά σε δράσεις και διαγωνισμούς που υλοποιούνται το σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Είχαμε τη χαρά και την τιμή οι μαθήτριες της Ε2  Άννα Φωτίου και Φλέρη Τσατράλη με την άψογη καθοδήγηση της δασκάλας τους, κα. Ασημίνας Σαρρή,  να διακριθούν με το έργο τους με τίτλο “Ημερολόγιο” σε πανελλήνιο διαγωνισμό του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας με θέμα: “Λέμε ΟΧΙ στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό”. Το έργο τους με τίτλο ‘’ Ημερολόγιο’’ βρίσκεται μεταξύ των 3  συμμετοχών που ξεχώρισαν στο φετινό διαγωνισμό. Πρόκειται για ένα ημερολόγιο σε μορφή power point το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός παιδιού από ξένη χώρα κατά τη διάρκεια φοίτησής του σε ελληνικό σχολείο, θίγοντας ζητήματα αποδοχής, σχολικού εκφοβισμού  και σεβασμού στη διαφορετικότητα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους/όλες τους/τις μαθητές/τριες της Ε2 τάξης, οι οποίοι/ες συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις δράσεις της σχολικής μας μονάδας και ειδικότερα στις δυο μαθήτριες που διακρίθηκαν.