Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2014



ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ – ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ


Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 οι μαθητές του 1ου Πρότυπού Πειραματικού, 2ου Πρότυπου Πειραματικού, Πρότυπου Ειδικού Πειραματικού και 8ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου θ’ αφήσουν τα βιβλία και τα μολύβια και θα συναντηθούν στο προαύλιο για να συμμετάσχουν σε παιχνίδια καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, ποδοσφαίρου και να χορέψουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, με  σύνθημα:







                                 



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 και στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού  Αθλητισμού οι μαθητές του 1ου Πρότυπού Πειραματικού, 2ου Πρότυπου Πειραματικού, Πρότυπου Ειδικού Πειραματικού και 8ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου θ’ αφήσουν τα βιβλία και τα μολύβια και θα συναντηθούν στο προαύλιο για να συμμετάσχουν σε παιχνίδια καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, ποδοσφαίρου και να χορέψουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, με  σύνθημα:
  ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ-ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ
Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε οι μαθητές να έχουν αθλητική περιβολή, καπέλο και νερό μαζί τους. Παράλληλα, θα διεξαχθούν και κάποια μαθήματα από το ωρολόγιο πρόγραμμα, γι΄αυτό θα πρέπει να φέρουν τις τσάντες τους κανονικά με τα βιβλία της ημέρας.
Επιπλέον, η Σύμβουλος Φυσικής αγωγής Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Φατσέα Αδαμαντία σε συνεργασία με τους Εκπαιδευτικούς Φυσικής αγωγής και τους συλλόγους Διδασκόντων των παραπάνω σχολείων διοργανώνουν την ίδια μέρα στην Πλατεία Δημαρχείου της Ρόδου μια γιορτή στα πλαίσια εορτασμού της 1ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι μαθητές/ιες της ΣΤ΄τάξης των σχολείων.
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε διασκεδαστικά παιχνίδια γεμάτα κρυμμένα μυστικά και αξίες.
Η χαρά του αθλητισμού πηγάζει μέσα από τη συμμετοχή, τη συνεργασία, την αποδοχή του διαφορετικού, την ανάγκη να κάνουμε νέους φίλους, να γίνουμε καλύτεροι. Η παιδεία  μέσω του αθλητισμού μας βοηθά να χτίζουμε τον πολιτισμό που μας αξίζει.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 11:45
Οι μαθητές/ιες θα επιστρέψουν με το πέρας της εκδήλωσης στο σχολείο, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους.
                          Η παρουσία σας θα μας τιμήσει!
                            Οι σύλλογοι διδασκόντων του
                   2ου Πρότυπου Πειραματικού
                   1ου Πρότυπου Πειραματικού
                        Πρότυπου Ειδικού Πειραματικού
                     8ου  Δημοτικού Σχολείου Ρόδου